0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
LDCHNH Снимка Ретро Водоустойчив Батик Платно раница с USB порт Подходящ за 15,6-инчов лаптоп, Мъжка чанта за фотоапарат, калъф за носене (Цвят: E, размер: 1)

LDCHNH Снимка Ретро Водоустойчив Батик Платно раница с USB порт Подходящ за 15,6-инчов лаптоп, Мъжка чанта за

BGN 370.59
В магазина

Сума

Предни пакет : Магнитна ключалката се отваря и затваря, може да сложите скъпи малки предмети. Преден пакет с цип : удобно и бързо, може да се постави бележник, мобилен портфейл и други елементи., Компютърна опаковка : Вътрешни джобове за компютър, за монтиране на еластична въже, за по-добра защита.Горно отделение : Можете да поставите в чантата си, смартфон, захранване и т. Преден пакет с цип : удобно и бързо, може да се постави бележник, мобилен портфейл и други елементи., Компютърна опаковка : Вътрешни джобове за компютър, за монтиране на еластична въже, за по-добра защита., Компютърна опаковка : Вътрешни джобове за компютър, за монтиране на еластична въже, за по-добра защита. Предни пакет : Магнитна ключалката се отваря и затваря, може да сложите скъпи малки предмети. Преден пакет с цип : удобно и бързо, може да се постави бележник, мобилен портфейл и други елементи.Вградена mesh bag : Зарядно за фотоапарат, кабел за пренос на данни, мобилен телефон и т. Предни пакет : Магнитна ключалката се отваря и затваря, може да сложите скъпи малки предмети.Найлонов калъф, мек калъф за носене.Вградена mesh bag : Зарядно за фотоапарат, кабел за пренос на данни, мобилен телефон и т.Вградена mesh bag : Зарядно за фотоапарат, кабел за пренос на данни, мобилен телефон и т.Горно отделение : Можете да поставите в чантата си, смартфон, захранване и т.Горно отделение : Можете да поставите в чантата си, смартфон, захранване и т.Параметри : Цвят : Каки/зелен/сив Основен материал : батик, водоустойчив платно + полиэфиртип : раница за цифров огледално-рефлексен фотоапарат Тип обков : дантела и цип Размер : 28 * 16 * 43 см (Д * Ш * В) Тегло на продукта : 1,58 кг Подходящ за : 15,6-инчов лаптоп, оборудван с : USB порт Място за статив : Да, Водоустойчивост : Да, Водоустойчивост : да, Опаковката включва : 1 * чанта за фотоапарат, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще сте получили задоволителен отговор.

Основни свойства

Color:
Khaki/Green/Gray
Main Material:
Batick waterproof Canvas+Polyester
Type:
Digital SLR Camera Backpack
Closure Type:
String and zipper
Outer Size:
28 * 16 * 43cm(L*W*H)
Item Weight:
1.58KG
Fit for:
15.6inch Laptop
Comes with:
USB Port
Position for tripod:
Yes
Waterproof:
Yes
Waterproof:
Yes
Package Include:
1*camera bag:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Nylon case, soft carrying case. :

Избор на купувачи